Körfez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0262 526 61 09
WEB http://korfezeml.meb.k12.tr
Adres : Esentepe Mah. Çenedağ Cd. No 55 Körfez / KOCAELİ
VİZYON : • Okulumuzun tüm öğrencileri sanayi kuruluşlarında aranan kalifiye eleman olarak yetişsin. • Öğrencilerimiz değişen dünyamıza uyum sağlayabilmek için gerekli davranış ve donanıma sahip yetişsinler. • Tüm öğrencilerimiz bir yükseköğretim kurumuna girmeye hak kazansın. • Okul toplumunun tüm bireyleri sorumluluk alsın ve sorumlulukları doğrultusunda yetki ve inisiyatif kullansın. • Öğrencilerimiz yaşadıkları toplumun sorunlarına duyarlı olsunlar, fikir ve hareketleri ile öncülük etsinler. • Okul toplumunun tüm bireyleri hedeflerine ulaşmada ilkelerinden ödün vermesinler. • Olumlu niteliklere sahip bir kültürümüz oluşsun ve okul toplumunun bireyleri okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kültürleri ile gurur duysunlar.
MİSYON : Biz, sanayinin ve toplumun ihtiyacı olan, Sevgi ve saygı ortamında kendi gücüne güvenen, hayal ve tasarım gücü olan, ilgi ve becerileri doğrultusunda yetişmiş, yetenekli, insan emeğine saygılı, çağdaş, demokratik, araştırmacı ruhlu, bilgiye ihtiyaç duyan, sosyal ve kültürel faaliyetlerle kendilerini gerçekleştirmiş, çevresine karşı duyarlı, beden, zihin ve duygu bakımından dengeli ve sağlıklı, geleceğin başarılı çağdaş teknik elemanlarını yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Tam gün
Kantin: 0
Yemekhane : 1
Revir : 0
Saatler : 08:30 - 17:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer (Doğalgaz)
Pansiyon : Yok
Lojman : Sayısı:2
Servis : Yok
Ulaşım : İzmit Merkezden; Esentepe şehir içi otobüslerle, İstanbul tarafından Tütünçiftlik merkezde inilerek (Esentepe stadı yanı)okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Esentepe Mh. Esentepe stadı ile yanyanadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kocaeli İl Merkezi Valilik Binasına 17 km, Körfez İlçe Tütünçiftlik Merkezde bulunan okulumuz Kaymakamlık binasına 3 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 48. Lise Öğrencileri Arası Proje Yarışması İstanbul Asya Bölge Psikoloji alanında 2. olmuştur.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :